Gouden trouwringen

Gouden trouwringen zijn de kroon op jullie liefde. Wanneer je bij het altaar staat om elkaar het jawoord te geven, wil je dit bijzondere moment natuurlijk passend bezegelen. Hoe doe je dat beter dan met een unieke set ringen van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands? Onze gouden trouwringen zijn allemaal handgemaakt en vormen een bijzonder symbool van jullie verbintenis. De ringen zijn er in verschillende stijlen, van robuust tot organisch, zodat er altijd een set is die bij jullie past.

Verlovingsring

Onze gouden trouwringen

Romantisch en duurzaam

Stellen die op zoek zijn naar een traditioneel en waardevol sieraad om hun liefde te bekronen, komen al snel uit bij gouden trouwringen. Goud is tenslotte een romantisch en duurzaam materiaal, dat een levenslange verbintenis symboliseert. Je kunt natuurlijk kiezen voor fabrieksringen, maar een huwelijk is bij uitstek een gelegenheid om voor iets persoonlijkers te gaan. Kies daarom voor de handgemaakte trouwringen uit onze webwinkel. Koop ze nu en laat onze ringen een leven lang jullie liefde en verbintenis symboliseren. Heb je liever een extra persoonlijke touch voor je gouden juwelen? Kies dan voor maatwerkringen.

Trouwring - vrouw - goud
Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier
Trouwring - man - goud

Bestel onze gouden trouwringen online

Zijn jullie de huwelijksdag aan het plannen en is de keuze gevallen op gouden trouwringen? Bekijk ons aanbod dan meteen in de webwinkel of neem een kijkje tussen de zilveren juwelen als je nog iets anders zoekt. Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer +32 474 25 19 48 om jullie wensen en voorkeuren door te geven. Zo komen we samen tot de trouwringen van jullie dromen!

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.