Gouden juwelen

Gouden juwelen zijn tijdloos. Bij het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands, waar ambacht centraal staat, maakt onze goudsmid gouden sieraden die elke outfit complementeren. Goud is een zeer duurzaam materiaal en juwelen die vervaardigd zijn uit goud gaan dan ook jarenlang mee. Gouden juwelen zijn prachtige en waardevolle cadeaus voor jezelf of iemand anders.

Verlovingsring

Onze gouden juwelen

Gouden juwelen: ringen, hangers, oorbellen en meer

In ons atelier vervaardigen wij, naast onze zilveren juwelen, allerlei soorten gouden sieraden. Kies voor een elegante gouden trouwring, subtiele gouden hanger, stijlvolle gouden oorbellen of een van de andere prachtige gouden juwelen. Doordat het maken van de sieraden een volledig manueel proces is, heeft elk juweel zijn eigen karakter. Spreekt een van de sieraden in onze webwinkel je aan? Dan kun je het direct bestellen. Wij verzenden snel en kosteloos binnen België. Als je je sieraad graag afhaalt, dan kan dat op afspraak bij ons atelier in Puurs-Sint-Amands.

 

Maatwerk gouden sieraden

Al onze gouden juwelen zijn handgemaakt en dus uniek. Ga je liever voor een nóg persoonlijker ontwerp voor je trouwring? Ook dat is mogelijk bij het ZilverAtelier! Onze maatwerkjuwelen ontwerpen wij in overleg met jou en hebben precies die eigen, unieke betekenis die jij eraan wilt geven. Hierbij is het ook mogelijk om je eigen goud of zilver te gebruiken voor (een deel van) het sieraad. Zo komen we samen tot een bijzonder en persoonlijk juweel, van onschatbare waarde.

Oorbellen - Goud
Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier
Trouwring - man - goud

Kom nog meer over ons te weten

Bekijk direct de gouden colliers, hangers, ringen, oorbellen en andere juwelen in onze webwinkel en bestel de sieraden van je voorkeur. Is je keuze gevallen op een ring, maar weet je niet wat je ringmaat is? Kies in dat geval bij de maatopties voor ‘ringsizer’. We sturen deze handige tool dan snel naar je toe, zodat je je maat nauwkeurig kunt opmeten en precies weet welke ringmaat je moet bestellen. Kijk snel verder op onze website en kom nog meer over onze juwelenwinkel te weten of stuur een e-mail naar info@hetzilveratelier.be.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.