Search
Close this search box.

Trouwring kopen uit de collectie

“De perfecte trouwringen maken jullie sprookje compleet. Het ZilverAtelier helpt je de juiste keuze te maken, met oog voor de unieke details.”

Een trouwring kopen is een bijzondere gelegenheid. Wij beschikken over een vaste collectie handgemaakte trouwringen. Elk ontwerp in de vaste collectie van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands is personaliseerbaar op vlak van materialen. Naast Sterling zilver is het mogelijk om te kiezen voor geelgoud of witgoud, dit zowel in 14 als in 18 karaat.

Liever een maatwerk trouwring kopen?

We maken graag tijd vrij voor een eerste gesprek om te luisteren naar jullie voorkeuren. Samen overlopen we de mogelijkheden om tot een ontwerp te komen voor de handgemaakte trouwringen.

We werken het organische design verder uit, waarna je een offerte mag verwachten. Past dat toch niet in het budget? Nog geen paniek, we bekijken samen wat we kunnen wijzigen om jullie droomringen mogelijk te maken.

Beschikken jullie over oude gouden juwelen? Dan kunnen we ook daarmee aan de slag om jullie trouwringen te maken of om te ruilen voor nieuw goud. Of je nu een gouden trouwring wilt kopen of toch eerder zilveren trouwringen wilt laten maken, bij het ZilverAtelier is het allemaal mogelijk!

Trouw - fine line

Levertermijn

Belangrijk om niet uit het oog te verliezen bij het kopen van een trouwring, is de levertermijn. Handgemaakte trouwringen vragen tijd. Reken daarom op een levertermijn van minimum acht weken voor trouwringen uit de collectie. Bij maatwerk ben je als snel 12 weken verder. Wees er dus op tijd bij! Dringende bestellingen zijn mogelijk afhankelijk van het ontwerp van de handgemaakte trouwringen.

Als de trouwringen helemaal afgewerkt zijn, gaan ze naar de graveur. Je kan kiezen uit een handgravure of een lasergravure. Het zetwerk van de natuurlijke diamanten of edelstenen wordt uitgevoerd door de zetter. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde vaklui uit Antwerpen. Zo kan u altijd een trouwring of andere zilveren juwelen van kwaliteit kopen.


Maak een afspraak voor een gesprek voor handgemaakte trouwringen

Zijn jullie overtuigd en willen jullie een trouwring kopen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Voor meer informatie over onze handgemaakte trouwringen kan je ons bellen op het nummer +32 474 25 19 48. Ontdek ook onze verlovingsringen online!

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.