Trouwringen

“De perfecte trouwringen maken jullie sprookje compleet. Het ZilverAtelier helpt je de juiste keuze te maken, met oog voor de unieke details.”

Uit de collectie

We beschikken over een vaste collectie trouwringen. Elk ontwerp in de vaste collectie is personaliseerbaar op vlak van materialen. Naast Sterling zilver is het mogelijk om te kiezen voor geelgoud of witgoud dit zowel in 14 als in 18 karaat. 

Ook de keuze van de edelstenen mag afwijken van het oorspronkelijk ontwerp. Met mijn expertise als goudsmid help ik je bij de keuzes die gemaakt kunnen worden en ontvang ik jullie graag om dit samen te bespreken.

Liever maatwerk?

Ik maak graag tijd vrij voor een eerste gesprek om te luisteren naar jullie voorkeuren. Samen overlopen we de mogelijkheden om tot een ontwerp te komen.

Ik werk het ontwerp verder uit waarna je van mij een offerte mag  verwachten. Past dit toch niet in het budget? Nog geen paniek, we bekijken samen wat we kunnen wijzigen om jullie droomringen mogelijk te maken.

Beschikken jullie over oude gouden juwelen? Dan kunnen we ook daarmee aan de slag om jullie trouwringen te maken of om te ruilen voor nieuw goud.

Trouw - fine line

Levertermijn

Belangrijk om niet uit het oog te verliezen is de levertermijn. Handwerk vraagt tijd, reken daarom op een levertermijn van minimum 8 weken voor trouwringen uit de collectie. Bij maatwerk ben je als snel 12 weken verder. Wees er dus op tijd bij! Dringende bestellingen zijn mogelijk afhankelijk van het ontwerp.

Als de trouwringen helemaal afgewerkt zijn, gaan ze naar de graveur. Je kan kiezen uit een handgravure of een lasergravure. Het zetwerk van de natuurlijke diamanten of edelstenen wordt uitgevoerd door de zetter. Hiervoor werk ik samen met  gerenommeerde vaklui uit Antwerpen.

Maak een afspraak voor een gesprek

Zijn jullie overtuigd? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Zo kunnen we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.