Search
Close this search box.

Maatwerk

“Personaliseer een bestaand juweel of kies voor puur maatwerk.”

Ben je op zoek naar een verlovingsring, een paar trouwringen of een uniek juweel als geschenk of voor jezelf? Wil je een erfstuk laten verwerken tot iets nieuws of oude juwelen laten omsmelten tot een prachtig sieraad? Veel is mogelijk.

Bij het ZilverAtelier heb je twee mogelijkheden: je kiest een juweel uit de collectie dat we samen personaliseren of je gaat voor puur maatwerk.

Personaliseren van een juweel uit de collectie.

Bij het ZilverAtelier zijn alle juwelen in de collectie personaliseerbaar. Samen ontdekken we je wensen en help ik je bij het maken van de juiste keuzes. Zo ontstaat er een uniek juweel dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Naast Sterling zilver is het mogelijk om te kiezen voor geelgoud of witgoud, dit zowel in 14 als in 18 karaat (andere mogelijkheden zijn bespreekbaar). Op basis van jouw voorkeur kan het juweel aangevuld worden met natuurlijke diamanten, edelstenen of parels. Het resultaat is een uniek juweel om koesteren.

Puur maatwerk

Je bent op zoek naar iets exclusiever en wenst puur maatwerk? Samen ontdekken we tijdens een gesprek wat je wensen zijn en ontwerp ik een tijdloos juweel naar jouw wens. Het resultaat is steeds uniek en van een kwaliteit dat een leven lang meegaat.

Opnieuw is er de mogelijkheid om naast Sterling zilver te kiezen voor geelgoud of witgoud, dit zowel in 14 als in 18 karaat. Beschikken jullie over oude gouden juwelen? Dan kunnen we ook daarmee aan de slag om je juweel te maken of om te ruilen voor nieuw goud.

Puur maatwerk vraagt toewijding, geduld en tijd om tot een resultaat te komen. Het is stap voor stap zoeken naar een ontwerp dat perfect past bij wat je in gedacht had. Hou er ook rekening mee dat bij puur maatwerk een groter budget komt kijken.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.