Search
Close this search box.

Bekroon de liefde met een trouwring voor heren

Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier

De trouwring voor heren is, samen met die van de dame natuurlijk, de kroon op jullie liefde. De trouwring is vanwege de eeuwige cirkel een symbool voor de oneindige verbondenheid in het huwelijk. Deze bijzondere verbintenis verdient een bijzondere trouwring. Kies voor een unieke set handgemaakte ringen van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands om jullie liefde te bekronen.

Trouwring - man - goud

Onze trouwringen

Wat onderscheidt de trouwring voor heren?

Er zijn een aantal veelvoorkomende verschillen tussen trouwringen voor heren en voor dames. Zo is een trouwring voor heren vaak breder en dikker dan ringen voor dames, aangezien mannen over het algemeen grotere handen hebben. Ringen voor dames hebben meestal een meer elegant en verfijnd uiterlijk, terwijl de modellen voor heren vaak een meer robuust en stevig uiterlijk hebben. Ook in onze collectie met nieuwe organische modellen zie je deze verschillen terug.

Decoratie en materiaalgebruik

De damesmodellen zijn vaker versierd met diamanten, edelstenen of andere decoratieve elementen, terwijl de ringen voor heren vaak eenvoudiger zijn. Ook in het materiaalgebruik zit soms een verschil. Sommige metalen, zoals witgoud, zijn populairder voor damesringen, terwijl andere metalen, zoals staal, meer geschikt zijn voor trouwringen voor heren. Het gaat er natuurlijk vooral om dat jullie de ringen kiezen die jullie zelf het mooist vinden! Zie jij dus graag zilveren juwelen? Kies dan voor een handgemaakte trouwring uit het beste zilver.

Trouwring - man - goud
TOZ2021-04-M

Bestel je trouwring voor heren online

Zie je een mooie trouwring voor heren, als set gecombineerd met een damesmodel, in onze webwinkel? Aarzel dan niet en plaats direct je bestelling. Wij verzenden je pakket kosteloos binnen België. Heb je zelf een design in gedachten, maar heb je een dergelijk model nog nergens gevonden? Ook dan helpen wij je graag. Kies in dat geval voor maatwerkringen. Bel ons hiervoor zeker op het nummer +32 474 25 19 48.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.