info@hetzilveratelier.be

Search
Close this search box.

Zilveren trouwringen

Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier

Zilveren trouwringen zijn tijdloze en klassieke ringen die tegelijk erg betaalbaar zijn in vergelijking tot bijvoorbeeld gouden of platina ringen. Daardoor zijn ze zeker niet minder bijzonder. Zeker niet als je kiest voor de handgemaakte zilveren trouwringen van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands. Wij vervaardigen deze namelijk zeer zorgvuldig en met liefde vervaardigd. Van subtiel tot robuust, in onze webwinkel vind je altijd een set trouwringen die jullie liefde passend bezegelt.

Natuurlijke vormen voor je zilveren trouwringen

Zilver is een duurzaam materiaal dat niet snel verkleurt. Hierdoor zijn zilveren trouwringen gemakkelijk te onderhouden en blijven ze er jarenlang mooi uitzien. Onze zilveren juwelen zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen en structuren. Denk aan brede zilveren ringen die de indruk geven dat ze bevroren zijn of ringen met een unieke hout- of aluminiumstructuur. Door de bijzondere structuren die wij onze trouwringen meegeven, zijn geen twee exemplaren precies hetzelfde. Wil je je ring voorzien van een klein maar opvallend detail? Kies er dan voor om een witte of zwarte zirkoon toe te voegen.

TOZ2022-01-M
Tamara en Didier

Contacteer ons voor meer informatie

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie deze bijzondere dag graag bezegelen met zilveren trouwringen? Ontdek dan snel onze hele collectie trouwjuwelen, die stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn door onze gepassioneerde goudsmid. Hebben jullie een eigen design in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Neem hiervoor zeker contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.