Search
Close this search box.

Verlovingsringen

Ben je op zoek naar de mooiste verlovingsringen? Kies dan een van de bijzondere modellen uit onze selectie handgemaakte verlovingsringen van het ZilverAtelier. Een unieke ring, speciaal gecreëerd voor jouw geliefde, is een symbolische uiting van je liefde en toewijding. Het is de perfecte manier om deze belangrijke boodschap over te brengen!

Verlovingsring

Populair binnen de verlovingsringen

Unieke verlovingsringen voor je geliefde

Wil jij een unieke ring, waarvan er maar één op de wereld is. Wat is er nou mooier voor het vragen van haar hand dan dit zilveren sieraad? Het is net zo bijzonder als je geliefde zelf. Al onze ringen zijn handgemaakt, waardoor er dus nergens een exacte kopie van te vinden is. Daarbovenop zijn de ringen van hoge kwaliteit, zodat ze een leven lang meegaan. Net als jullie liefde!

De mooiste ringen

Kies voor een van onze verlovingsringen vol zirkonen als ze houdt van steentjes. Wilt ze liever iets eenvoudig? Ga dan voor een nieuw organisch model met een enkele subtiele zirkoon. Je kan ook de balans in jullie relatie symboliseren met een smalle ring die is aangevuld met een witte én zwarte zirkoon. Heb je een ander idee en wil je graag uitpakken met een eigen design? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte ring.

TOZ2021-06-V
Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier
RCZ2021-01

Bestel de verlovingsringen hier

Kan je niet wachten om jullie liefde te bezegelen en haar hand te vragen met een van onze verlovingsringen? Bestel dan meteen een van de zilveren verlovingsringen in onze webwinkel. Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@hetzilveratelier.be voor een uniek model met je eigen inbreng. Kies voor kwaliteit, persoonlijkheid en duurzaamheid. Neem ook eens een kijkje tussen ons aanbod aan trouwringen als je de volgende stap wilt nemen.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.