Search
Close this search box.

Zilveren verlovingsring

Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier

Verras je geliefde met een prachtige, handgemaakte zilveren verlovingsring! Wanneer je misschien wel de belangrijkste vraag van je leven stelt, wil je dit natuurlijk bekronen met een bijzonder juweel. Een juweel dat uniek is en met liefde gemaakt. Bestel een handgemaakte zilveren verlovingsring van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands en je bezegelt de liefde met een karakteristiek sieraad, dat jullie nog jarenlang zal herinneren aan deze bijzondere dag!

TOZ2021-06-V

Verlovingsring door een goudsmid

Een unieke zilveren ring, waarvan er maar één op de wereld te vinden is. Dat is waar je voor kiest als onze goudsmid de verlovingsring maakt. Elke ring van het ZilverAtelier wordt tenslotte met de hand vervaardigd, waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is. Zilver is een voordelig edelmetaal, dat jarenlang meegaat en mooi combineert met een passende trouwring. Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan de zilveren verlovingsring? Dan werkt onze ervaren goudsmid graag samen met jou aan een op maat gemaakt juweel.

TOZ2021-06-M
TOZ2021-03-V

Zoek nu je zilveren verlovingsring uit

Bekijk ons aanbod aan verlovingsringen in de webwinkel en bestel direct de zilveren verlovingsring van je keuze. Wij verzenden het snel met standaardverzending binnen België. Ga je liever voor een gepersonaliseerd ontwerp? Onze goudsmid creëert dit graag voor jullie. Neem contact via het nummer +32 474 25 19 48 om de mogelijkheden met zilveren ringen te bespreken. Naar gelang de drukte proberen wij binnen 24 uur te reageren.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.