info@hetzilveratelier.be

Ashangertjes

Ashangertjes zijn sieraden waarin je wat as van een overledene bewaart. Het dragen van een ashanger is een manier om de overledene dicht bij je te houden en de herinnering aan je dierbare levend te houden. Onze goudsmid van het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands maakt deze crematiejuwelen in verschillende vormen en materialen. Zo is er altijd een hanger die past bij je smaak en bij hoe je je overleden geliefde wilt eren.

As-Hanger

Nooit vergeten dankzij onze ashangertjes

Terwijl je het begin van het leven kan vieren met onze moedermelkjuwelen, is het ook belangrijk om de overledene te herdenken. Ashangertjes zijn daarvoor een mooie manier om wat as van een overleden dierbare bij je te dragen. Sommige crematiejuwelen hebben een askamer, waarin de assen komen te zitten. Bij andere juwelen zitten de assen zichtbaar verwerkt met epoxyhars. Zowel voor dames als heren zijn er verschillende gouden en zilveren juwelen waartussen je kan kiezen. Het is altijd een bijzondere herinnering aan een verloren geliefde, waardoor hij of zij steeds dichtbij blijft.

 

Handgemaakt door onze goudsmid

Alle crematiejuwelen, zoals ook onze vingerafdrukjuwelen, zijn handgemaakt en daardoor uniek. Onze goudsmid past het graag aan je persoonlijke voorkeur en stijl aan. Door de tijd en zorg die in deze sieraden steekt, zijn ze een bijzonder symbool van liefde en eerbied voor de overledene. Alle juwelen die wij maken, zijn vervaardigd uit de beste materialen. Hierdoor zijn ze erg duurzaam en blijven ze ook na langdurig dragen mooi.

As-Hanger
Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier
As-Hanger

Kies uit de mooiste ashangertjes

Is je dierbare overleden en zoek je een manier om hem of haar altijd dicht bij je te houden? Bestel dan direct een van onze bijzondere, handgemaakte ashangertjes. Wij maken alle crematiejuwelen met de grootste zorg in ons atelier en versturen de juwelen binnen België. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee over hoe je jouw geliefde een bijzondere laatste eer betoont.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.