Moedermelkjuwelen

Moedermelkjuwelen

De geboorte van een kind is een emotioneel moment. Deze periode kan je vastleggen met een juweel dat een moedermelksteen bevat. Een moedermelksteen bevat geconserveerde moedermelk waarbij de kleur van de melk varieert van moeder tot moeder.

Sinds 2021 zijn we partner van Moms and Monkeys. Zij zorgen voor het conserveren van de moedermelk.

We kunnen het sieraad verder aanvullen met haarlokjes van de baby of de geboortesteen.

We werken hoofdzakelijk met Sterling zilver of 14 karaat geel goud. Het is ook mogelijk om jouw goud te gebruiken bij het maken van het juweel. Op die manier creëren we een uniek erfstuk.

Moedermelk verwerkt in een zilveren ring.
logo momsandmokeys

Moms And Monkeys

Om de moedermelkjuwelen te creëren werken we samen met Moms And Momkeys. De drijvende kracht achter deze onderneming is An. Het is An die er voor zorgt dat jouw moedermelk op een duurzame manier wordt geconserveerd.

Om een juweel te maken hebben we ongeveer 5 à 10 ml moedermelk nodig. Hiervoor bezorgen we je gratis een pakketje waarmee je de moedermelk makkelijk naar ons kan sturen.

Hebben we je moedermelk al van een vorige bestelling, dan hoeven we niet opnieuw te conserveren. Ook neem je dan best contact met ons op, dan maken we een aangepaste offerte voor jou.

Maak een afspraak voor een gesprek

Vind je niet wat je zoekt in de beschikbare collectie? Laten we dan beginnen met het maken van een afspraak. Ik neem graag tijd voor jou om te luisteren naar jouw verhaal. Samen gaan we aan het werk om het ideale juweel te ontwerpen. 

Een moedermelkjuweel maken kost tijd, reken daarom op een levertermijn van minimum 4 weken voor juwelen uit de collectie. Bij maatwerk nemen we graag de tijd en ben je al snel 12 weken verder. Dringende bestellingen zijn mogelijk afhankelijk van het ontwerp.

Overtuigd? Maak dan vrijblijvend een afspraak en bespreek samen met ons jouw juweel.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.