Search
Close this search box.

Vingerafdrukjuwelen

Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier

Wil je een dierbare dicht bij je dragen? Bijvoorbeeld je kind, iemand die ver weg woont, of een overledene? Dan zijn vingerafdrukjuwelen een prachtige manier om die ene bijzondere persoon altijd bij je te hebben. Vingerafdrukjuwelen komen in alle vormen, zoals ringen, hangers, armbanden of andere sieraden die speciaal zijn ontworpen met de vingerafdruk van je geliefde erop. Geen mens ter wereld heeft dezelfde vingerafdruk! Dus juwelen met deze afdruk erop zijn altijd uniek en persoonlijk, en eren de emotionele band die je met hen hebt.

Voor altijd bij je met de vingerafdrukjuwelen

Er zijn vingerafdrukjuwelen voor zowel mannen als vrouwen. Onze goudsmid maakt ze vaak van zilver. Spreekt goud of een ander edelmetaal jou meer aan? Dan is dat ook mogelijk dankzij ons maatwerk. We zorgen er graag voor dat het juweel altijd mooi aansluit bij je stijl en persoonlijkheid. Vanuit zijn creativiteit en passie voor ontwerpen, denken we bij het ZilverAtelier in Puurs-Sint-Amands graag met je mee om tot het perfecte sieraad te komen. En onze juwelen zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook van de hoogste kwaliteit, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Wil je naast een vingerafdruk ook nog een ander soort juweel voor de geboorte van je kindje? Dan maken we met veel plezier moedermelkjuwelen.

TOZ2021-04-M

Laat de mooiste juwelen maken als herinnering

Vingerafdrukjuwelen zijn het perfecte symbool van je liefde voor en verbinding met een dierbare. De vingerafdrukjuwelen van het ZilverAtelier zijn geheel op maat gemaakt door onze goudsmid. Hij gaat zorgvuldig met de afdruk aan de slag, waardoor je altijd een uniek en persoonlijk sieraad krijgt. Bestel je vingerafdrukjuweel direct online! Kies het item van je voorkeur of vul het contactformulier. Ontdek snel nog andere juwelen die je als herinnering aan een geliefde kan laten maken, zoals de ashangertjes.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.