Witgouden trouwring

Een witgouden trouwring is een ring met een moderne en stijlvolle uitstraling en een populaire keuze onder bruidsparen. Witgoud is meestal een legering van goud en zilver of palladium. Het heeft een uniek uiterlijk dat niet te vergelijken is met geelgoud. Het doet door de lichte kleur eerder denken aan platina of zilver, maar schijn bedriegt. Witgoud is een duurzaam en tijdloos materiaal, dat zich perfect leent voor trouwringen.

Trouwring - man - goud

Voordelen van een witgouden trouwring

Een van de voordelen van witgoud is dat het niet snel verkleurt, in tegenstelling tot zilveren juwelen. Je witgouden trouwring zal er dus jarenlang fantastisch uitzien, wat erg belangrijk is voor een trouwring. Het is ook een hypoallergeen materiaal, waardoor het veilig is voor mensen met een gevoelige huid. Kortom, als je op zoek bent naar een trouwring met een moderne en stijlvolle uitstraling, die lang mooi blijft, dan is een witgouden trouwring de perfecte keuze. Kies uit onze collectie handgemaakte trouwringen de set ringen die perfect bij jullie past! Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige of juist uitbundige stijl, een witgouden trouwring past altijd. Wij hebben allerlei organische modellen ter beschikking bij het ZilverAtelier.

Trouwring - man - goud
Verzekerde verzending
Belgisch
Handgemaakt in atelier
Trouwring - vrouw - goud

Bestel je trouwring hier

Is de keuze gevallen op een witgouden trouwring voor jullie beiden? Of wil je toch liever een gouden juweel? Bekijk dan meteen het aanbod van handgemaakte trouwringen en verlovingsringen in onze webshop. Al deze trouwringen zijn met liefde en aandacht vervaardigd in ons atelier in Puurs-Sint-Amands. Door het unieke, manuele creatieproces is geen enkele set ringen exact hetzelfde. Bestel jullie trouwringen vandaag nog door een e-mail te sturen naar info@hetzilveratelier.be.

Krijg ons nieuw aanbod als eerste te zien

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacy policy. In elke e-mail die je ontvangt, heb je de mogelijkheid je uit te schrijven.